Максим Бурбак: Не може бути мови про позачергові парламентські вибори
четвер, 3 вересня 2015, 18:50

Коаліція «Європейська Україна» продовжує працювати і жодна фракція, яка входить до парламентської коаліції, не поділяє думки про необхідність позачергових виборів до Верховної Ради.

Про це голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак наголосив під час зустрічі зі співголовою Українського-Польського Форуму Партнерства, депутатом Європарламенту Павлом Залевським та членами Форуму у Києві 3 вересня.

«Коаліція працює і надалі буде працювати над впровадженням реформ. Жодна партія, яка входить до коаліції, не поділяє думки, що необхідно проводити позачергові вибори до парламенту. Тому що в даній ситуації - війни на сході – це не принесе користі країні» - підкреслив Максим Бурбак.

Він також подякував за підтримку, яку Польща надає Україні, виступаючи, фактично, адвокатом нашої держави в Європі.

У свою чергу народний депутат фракції «Народний фронт» Остап Семерак, який також є співголовою Українського-Польського Форуму Партнерства, зазначив, що Польща і польський народ демонструють величезну підтримку українському народу: і з подіями на Сході України, і в підтримці реформ, які здійснює Україна.

«У нас є два основних пріоритети: забезпечення миру на Сході, цілісності та єдності країни. Другий пріоритет – це проведення реформ. Ми прекрасно розуміємо, що успішна Україна - це є не тільки позитивний чинник для безпеки в регіоні, але й найкраща відповідь Путіну і сепаратистам», - підкреслив Остап Семерак.

Співголова Українського-Польського Форуму Партнерства Павло Залевський висловив розуміння ситуації, яка відбувається в Україні, і подякував за зустріч із народними депутатами.

Довідково: Українсько-польський форум партнерства є своєрідною платформою для відкритого обміну думками та розвитку максимально конструктивного українсько-польського діалогу, що спирається на факти і наукові дослідження історичного минулого та аналізі сучасних економічних й політичних процесів. У 2015 році Українсько-польський форум партнерства заплановано провести восени в Києві.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua