Уряду вдалося збільшити надходження коштів до місцевих бюджетів, - Максим Поляков
середа, 24 червня 2015, 11:20

Уряду Арсенія Яценюка вдалося створити умови для зростання надходжень до місцевих бюджетів та стимули для місцевих громад щодо збільшення дохідної частини бюджетів.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Максим Поляков у вівторок в ефірі каналу «112 Україна».

«Я тільки вчора-позавчора спілкувався з мерами трьох міст, які говорять, що насправді надходження до місцевих бюджетів фізично зросли», - повідомив він.

«Ми повинні врахувати, що, по-перше, Уряд створив можливості для надходження коштів до місцевих бюджетів та стимули для того, аби місцеві громади боролися за те, щоб кошти надходили до бюджетів», - зазначив Максим Поляков.

«Раніше цього не було, не було такої мотивації – боротися за щось. Вони тільки вчаться це робити, і є великі резерви на наступний рік, щоб збирати ще більше коштів та набагато ефективніше їх використовувати», - додав він.

За словами представника «Народного фронту», найважливішим є те, що вперше за багато років місцева громада, місцеві депутати зрозуміли: від них щось залежить.

«Насправді це є перші кроки на шляху розуміння до того, що вони – влада, вони на щось впливають та щось регулюють: вони можуть збільшити податки, можуть зменшити, вони можуть домовлятися з бізнесом, і це є принципово», - зауважив народний депутат.

«Це є дуже важливим стимулом, оскільки люди починають думати, вчитися, що це необхідно робити», - резюмував Максим Поляков.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua