Маємо пам'ятати про час, коли армію свідомо нищили, щоб не дозволити знову - Арсеній Яценюк в День ЗСУ
неділя, 6 грудня 2020, 09:12

 

«Сьогодні день національної гордості. Гордості за Збройні сили України. Солдатів, добровольців і ветеранів, які захистили і продовжують захищати нашу державу», - написав у своєму Facebook прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

Немає жодної інституції в країні, яка мала б настільки  високий  авторитет і довіру в українському суспільстві: «І це є ще одним свідченням надвисокої місії українського захисника».

«Ми повинні пам'ятати про час, коли армію свідомо нищили. Пам'ятати, щоб не дозволити знову. Ані зовнішньому ворогу, ані внутрішнім капітулянтам», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що пишається патріотами, волонтерами, добровольцями, офіцерами, особовим складом ЗСУ, які у 2014 році  відбудовували армію, здатну зупинити ворога: «Пишаюся роботою свого уряду, який в найкоротший час  консолідував державні можливості для відродження боєздатності Збройних Сил. Це був успіх всієї країни, що у результаті зберіг нашу Незалежність і Свободу. Пишаюся кожним українським бійцем, який в окопах оберігає життя країни».

«Українська армія захищає нас не лише на передовій. Жодна влада у країні, де патріотичні Збройні сили мають найвищий авторитет, ніколи не ризикне піти на відкриту зраду, кинувши виклик усьому народу. І в цьому сенсі наша армія виконує безцінну історичну державотворчу місію», - підкреслив Арсеній Яценюк.

«Велика шана українському солдату! З Днем Збройних Сил України! Слава Україні!» - написав він.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua