Медведчук і Тимошенко продовжують разом розхитувати ситуацію в Україні, - Медуниця
п’ятниця, 22 квітня 2016, 18:48

Заяви Віктора Медведчука про те, що ЖКГ-тарифи можна зменшити за рахунок газу українського видобутку, збігаються із заявами лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, а риторика обох сил щодо тарифної політики в Україні вкотре доводить, що «Український вибір» та «Батьківщина» є політичними партнерами.

Таку думку висловив народний депутат від «Народного фронту» Олег Медуниця.

За його словами, «п’ята колона» в Україні продовжує розгойдувати ситуацію, аби згодом знову отримати шанс на реванш. «Щойно в Україні з’явився новий Кабмін, як Тимошенко і Медведчук в унісон заходилися розповідати, які біди чекають на українців. Почали, звісно, з коронної теми Юлії Володимирівни – тарифів», - відзначив народний депутат, підкресливши, що заяви Володимира Гройсмана про підвищення тарифів на послуги ЖКГ одразу ж стали об’єктами жорсткої критики з боку обох цих політиків.

За його словами, Медведчук у своїй свіжій заяві повторює меседжі Тимошенко про те, що владу начебто не цікавить, звідки українці візьмуть гроші, аби заплатити за платіжками. При цьому, зазначає Медуниця, цілком замовчується масова доступна програма житлових субсидій для населення.

Він також звертає увагу на те, що Медведчук у своїй заяві також використовує улюблений трюк Тимошенко – твердження про те, що начебто можна значно здешевити газ для населення за рахунок газу українського видобутку.

«Юлія Володимирівна дуже любить показувати слайди із цифрами, які начебто доводять, що влада зумисне продає населенню дорогий закордонний газ, хоча могла б надавати дешевий вітчизняний. Сьогодні за цю ж соломинку вхопився й кум Путіна Медведчук. Хоча експерти неодноразово наголошували: Україні не вистачає власного газу (в розширення його видобутку необхідні значні інвестиції), а ліквідоване нині формальне розділення газу для потреб населення й бізнесу створювало механізм для масштабного розкрадання народних коштів», - підкреслює Медуниця.

За його словами, маніпулятивні заяви і Тимошенко, і Медведчука вкотре доводять, що обидві політичні сили працюють на дестабілізацію ситуації в Україні, причому діють за одним сценарієм і координуються з одного центру. 

«Останнім часом більшає прикладів відкритої співпраці «Батьківщини» та представників старої політичної еліти в Україні. І «бютівцям», і екс-«регіоналам», і іншим представникам «п’ятої колони»  дуже хочеться знову отримати якомога більше влади, нехай навіть шляхом повернення України в орбіту Кремля», - зауважує народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua