Ми маємо переможно закінчити війну з Росією, а не передавати її у спадок нашим дітям, – Ігор Лапін (відео)
вівторок, 22 травня 2018, 17:51

Україна має переможно закінчити війну проти Росії, а не сплачувати країні-агресору кошти, за які вона буде розвиватися й вбивати українців.

На цьому наголосив народний депутат фракції «Народний фронт» Ігор Лапін з парламентської трибуни.

Він закликав колег підтримати законопроект №6697, який передбачає відмову виплат  Україною коштів державі-агресору.

«Якщо в цьому залі є люди, які готові передати в спадок своїм дітям війну, вони можуть не голосувати за цей законопроект та говорити про те, що нам потрібно виконувати замовлення перед РФ, віддавати їй борги і так далі», – заявив Ігор Лапін.

«Я не готовий передати в спадщину своєму сину свій обов’язок захищати державу. Я мушу виконати цей обов’язок та захистити нашу державу від РФ», – наголосив депутат.

За його словами, альтернативою ухваленню цього законопроекту є наступний варіант: «Ми й надалі продовжуємо погашати заборгованість перед країною, яка прийшла в наш дім зі зброєю».

«Вони прийшли до нас, зґвалтували наших жінок, вигнали на вулицю наших дітей. І хтось іще хоче сказати, що я маю за це віддати їм гроші?! Наш обов’язок – переможно закінчити цю війну, ми не маємо морального права платити їм гроші. Це – агресор!» – обурився представник «Народного фронту».

«Держава та державні підприємства не повинні давати ні копійки країні-агресору. І це стосується не лише «Укроборонпрому» чи будь-якої іншої структури. Ми говоримо, що у нас іде війна, тож давайте не платити агресору», – підкреслив він.

«Тут багато хто топив за те, який він патріот. Так давайте об’єднаємось навколо законопроекту, і зробимо один маленький крок до перемоги. Давайте не платити агресору, щоб він не міг розвиватися за наші гроші. Давайте не платити Росії, оскільки вона нам винна набагато більше», – підсумував Ігор Лапін.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua