Ми маємо підвищувати рівень соціального діалогу між профспілками, бізнесом і владою, - Олександр Романовський
середа, 9 березня 2016, 15:52

Народні депутати мають підвищувати рівень тристороннього соціального діалогу між профспілками, бізнесом і владою, заявив під час першого засідання Запорізької обласної ради професійних спілок депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Олександр Романовський, повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації в середу, 9 березня.

За словами Олександра Романовського, з метою підвищення конкурентоспроможності промислових підприємств області запорізькі парламентарі у 2015 році пропонували зміни до податкового, митного та цивільного кодексів, вносили пропозиції по трансферному ціноутворенню, по приведенню роботи дозвільних органів до встановлених міжнародних норм, сприяли розвитку та державній підтримці малого і середнього бізнесу шляхом запитів, звернень до органів державної влади, внесенням змін до чинного законодавства.

Він зазначив, що робота фракції «Народний фронт» у Верховній Раді спрямована на підвищення соціальних стандартів, про які недавно заявив лідер партії, Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Для цього необхідно приймати закони, які сприятимуть реформам в секторі реальної економіки.

«Для того, щоб чіткіше розуміти завдання, які стоять перед нами, як народними депутатами, ефективно працювати над реформуванням країни, необхідно підвищувати рівень тристороннього соціального діалогу між профспілками, бізнесом і владою», - наголосив Олександр Романовський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua