Ми не можемо роками чекати наведення порядку в оборонній сфері, - Андрій Тетерук (відео)
четвер, 14 березня 2019, 17:17

Уповноважені на проведення інвентаризації підприємств державного концерну «Укроборонпром», що фігурують в розслідуванні журналістів «Наших грошей», повинні першочергово відзвітувати про результати перевірок перед народними депутатами.

Про це під час засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у ЗСУ та підриву обороноздатності держави в період з 2004 по 2017 рік, та оприлюднених у ЗМІ фактів зловживань в «Укроборонпромі» заявив член комісії, народний депутат фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук.

«Робота нашої комісії є обмеженою в часі. Ми маємо прозвітувати за результати своєї роботи у той термін, який нам визначений Верховною Радою. Ми не можемо роками чекати наведення порядку в оборонній сфері. Я виступаю з пропозицією Міністерству оборони та підприємствам «Укроборонпрому» стосовно фігурантів розслідування журналіста Дениса Бігуса, яке також є предметом роботи нашої комісії, сфокусувати увагу всіх тих, хто бере участь в інвентаризації, на фактах, викладених в журналістському розслідуванні», - заявив Тетерук.

За його словами, першочергово відповідні уповноважені на проведення перевірки особи повинні відзвітувати про проведену інвентаризацію перед народними депутатами.

«Я пропоную, щоб за результатами інвентаризації першочергово, протягом десяти днів, направити до ТСК документ за результатами перевірок, проведених на підприємствах «Укроборонпрому», - звернувся Тетерук до членів комісії.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua