Ми повинні максимально консолідувати зусилля для захисту національних енергетичних інтересів України, - Наталія Кацер-Бучковська (відео)
п’ятниця, 9 червня 2017, 12:33

Враховуючи нинішні складні геополітичні умови та наслідки можливої побудови Росією газогону в обхід України Nord Stream II, українська влада повинна максимально консолідувати та координувати зусилля для розробки енергетичної стратегії з метою захисту національних енергетичних інтересів України.

З такою пропозицією народний депутат фракції “Народний фронт”, член Комітету Верховної Ради з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки Наталія Кацер-Бучковська звернулась до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана під час Години запитань до Уряду.

Народний депутат поставила очільнику КМ важливі запитання, що стосуються енергетичної сфери, а саме: як Україна планує протидіяти будівництву Росією газогону в обхід нашої країни Nord Stream II, чи буде підписаний контракт на транзиту газу після 2019 року, чи буде проведена реформа корпоративного управління Нафтогазу і коли держава буде отримувати плату за використання компаніями Фірташа державних газорозподільних мереж.

“Нам потрібна координація роботи по захисту наших національних енергетичних інтересів за кордоном. Ми дуже просимо вас провести загальну нараду щодо питань енергетичної безпеки, розробити відповідну стратегію, і розуміти, як ми будемо захищати наші інтереси”, - наголосила Наталія Кацер-Бучковська звертаючись до Володимира Гройсмана.

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua