Ми збережемо пам’ять тих, хто так довго йшов до Перемоги, - Костянтин Матейченко (фото)
п’ятниця, 10 травня 2019, 14:02

Народний депутат фракції "Народний фронт" Костянтин Матейченко привітав ветеранів Лиманського району Донецької області з 74-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це повідомили в прес-службі обласної організації "Народного фронту".

Близько тисячі мешканців Лиману зібрало святкування 9 травня – Дня Перемоги - до меморіалу "Батьківщина-мати". Люди йшли з квітами, святково вбрані, аби віддати данину пам’яті мужності та хоробрості українського воїна та взагалі самовідданості кожної людини, яка стала на захист своєї Батьківщини у страшний час нацистської навали.

 

"Від щирого серця вітаю всіх ветеранів з Днем Перемоги! Ми ніколи не забудемо про ті героїчні вчинки, які ви здійснили в ім’я свободи та мирного життя. У це свято хочеться в першу чергу побажати миру. Адже ніщо не коштує дорожче, ніж людські життя, сльози матерів, зламані долі величезної кількості людей. Ми докладемо всіх зусиль, щоб зберегти пам’ять про тих, хто так довго йшов до цієї перемоги. Низький вам уклін, честь та хвала. Бажаю вам міцного здоров’я та довголіття!", – привітав ветеранів Костянтин Матейченко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua