Ми живемо в режимі імітації боротьби з російською «п’ятою колоною», – Микола Княжицький (відео)
понеділок, 19 вересня 2016, 13:37

Україна живе в режимі імітації боротьби з російською агресією, а в державі працює проросійська «п’ята колона», заявив народний депутат України фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, голова профільного Комітету з питань культури й духовності Микола Княжицький під час Погоджувальної ради в понеділок, 19 вересня.

«Шановні колеги, ми живемо в режимі імітації: наші найбільші антикорупціонери виявляються корупціонерами, ми боремося з російською агресією, а канал «Інтер» та інші п’ять каналів з незрозумілими власниками, які фінансуються з Росії, продовжують працювати», - зазначив Микола Княжицький. «Ми просимо видворити з України Шувалова, який, за його ж словами, фактично завів багатьох депутатів до Верховної Ради. А він продовжує працювати, а проведені ним депутати продовжують кричати про любов до України», - додав він.

За словами депутата, допоки це «зачароване коло» не буде розірвано, українська держава не буде побудована. Микола Княжицький наголосив, що потрібні для цього закони не приймаються: «Наш закон, про який говорила колега Сюмар – щодо підтримки кінематографії, – тепер уже десятий раз ставиться, але до його розгляду справа не доходить. А простенький закон, коли ми билися за Інститут книги (№4726), внесений урядом, навіть не було поставлено в порядок денний. А простий закон колеги Подоляк, що складається з одного речення, про внесення змін до законодавчих актів про запровадження контрактної форми в культурі, щоб підтримати культуру – ставимо, але до нього теж не доходить справа», - уточнив представник «Народного фронту».

«Я був у Дніпрі – все місто завалене от такими папірцями – «Крым. Пассажирские перевозки из Днепропетровска ежедневно». Більшість наших туристичних агенцій, на відміну від Європи, де це заборонено, возять людей в Крим, а мій законопроект, що це забороняє, стоїть у порядку денному, але чи дійде до нього черга – сумніваюся, бо часу не буде», - наголосив депутат.

«П’ята колона» серед нас, вона посаджена проросійськими каналами, вона працює й не дасть нам побудувати нормальну країну, якщо ми та інші патріотично налаштовані люди не будуть твердішими в своїх намірах», - підсумував Микола Княжицький.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua