Ми змусимо підтримати армію навіть тих, хто блокує відповідні законопроекти, - Сергій Пашинський (відео)
понеділок, 4 вересня 2017, 13:13

«Народний фронт» знайде аргументи, аби переконати підтримувати законопроекти, спрямовані на підтримку армії, - навіть тих депутатів, хто зазвичай блокує ухвалення таких документів.

Про це заявив заступник керівника фракції «Народний фронт», голова профільного Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський під час Погоджувальної ради.

«Завдяки дієвій підтримці наших західних партнерів ми змогли створити боєздатну армію, яка стала регіональним фактором геополітики. І це – факт», - зазначив Сергій Пашинський.

«Дивно чути від «всепропальщиків», що все пропало, що армії немає. Не брешіть собі та людям – армія є, і вона захищатиме нас. Дивно чути це з вуст людей, які три роки робили все… аби зірвати фінансування цієї армії та знищити її», - наголосив він.

Народний депутат повідомив, що завдяки росту економіки наступного року з’явиться можливість збільшити фінансування Збройних Сил на 35%.

«Тому я звертаюся до керівництва Верховної Ради та спікера винести в сесійну залу та підтримати законопроекти, які передбачають посилення відповідальності за вчинення правопорушень в сфері інформаційної безпеки та боротьбі з кіберзлочинністю», - підсумував представник «Народного фронту».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua