Михайло Бондар взяв участь у моніторингу гуманітарної ситуації в районі лінії зіткнення
понеділок, 10 липня 2017, 21:40

Народний депутат фракції «Народний фронт» Михайло Бондар узяв участь у моніторинговому візиті в район зіткнення в межах Донецької та Луганської областей.

Як повідомили в прес-службі депутата, у візиті також взяли участь представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, уповноваженого Президента України з прав людей з інвалідністю та уповноваженого Президента України з прав дитини, уповноваженого Президента України з питань учасників АТО, експерт із соціальних питань Stabilization Support Services, менеджер програми «Радник з питань ВПО», журналісти "Громадського радіо" та "Газета виборча" (Польща).

За словами депутата, метою візиту було ознайомлення з реальним станом справ щодо внутрішньо переміщених осіб, виявлення наявних проблем, вивчення стану справ з дітьми-сиротами ВПО, пошуки шляхів можливого вирішення.

«Це дуже символічно в дні третьої річниці визволення Слов’янська та Краматорська від проросійських бойовиків», - наголосив Михайло Бондар, який брав участь у звільнені цих міст разом з побратимами-нацгвардійцями з батальйону оперативного призначення НГУ імені Кульчицького та був поранений біля Слов'янська в липні 2014 року.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua