Михайло Бондар закликає Президента якнайшвидше підписати законопроект про мораторій на банкрутство державних шахт (відео)
середа, 17 травня 2017, 13:38

Представник фракції "Народний фронт" Михайло Бондар закликав Президента України Петра Порошенка якнайшвидше підписати ухвалений парламентом законопроект № 6212, який дозволить відновити платоспроможність державних вугледобувних підприємств та запобігти їх закриттю.

Про це він заявив у середу під час брифінгу у Верховній Раді.

Бондар нагадав, що законопроект про відновлення платоспроможності державних вугледобувних підприємств був ухвалений Верховною Радою 13 квітня і передбачає введення до 1 січня 2019 року мораторію на банкрутство державних вугледобувних підприємств.

Крім того, за його словами, у Державному бюджеті на 2017 року закладено 1,8 млрд грн на модернізацію цих підприємств, зокрема, на закупівлю нового обладнання, а також розробку нових лав.

"Тому підписання цього закону Президентом є вкрай важливим для багатотисячних колективів шахт державних вугледобувних підприємств. Це буде запорукою стабільності, зніме напругу в колективах, а також дасть їм впевненість у завтрашньому дні, у тому, що шахтарі будуть мати роботу та зарплатню. Тому звертаюся до Президента України Петра Порошенка якнайшвидше підписати закон № 6212", - закликав Михайло Бондар.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua