Михайло Хміль: Економічний форум у Львові – це майданчик для перетворення наших економічних мрій у досягнення
четвер, 1 листопада 2018, 17:23

У Львові стартував XVIII Міжнародний економічний форум, під час якого будуть обговорюватися ініціативи, реалії та перспективи економічного розвитку як Львівщини, так і України загалом.

Про це повідомили в обласній партійній організації "Народного фронту".

Народний депутат фракції "Народний фронт", секретар Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва Михайло Хміль також відвідав захід.

 

"Львівщина – хаб можливостей" – дуже вдале гасло цьогорічного XVIІI Міжнародного економічного форуму", – наголосив народний депутат.

"Завдяки форуму міцний вузол співпраці законотворців, представників виконавчої влади, бізнесу та стартапів слугує хорошим майданчиком для того, щоб перетворювати наші економічні мрії у реальні досягнення. І, до речі, одним із результатів обговорень сьогодні стала, зокрема, домовленість щодо створення ще одного індустріального парку у Львівській області", – додав Михайло Хміль.

Довідково

За 2016-2017 рік у Львівській області відкрилося близько 140 підприємств і було створено понад 20 тисяч нових робочих місць. Також Львівщина перебуває у ТОП-5 областей за обсягами збільшення експорту і у ТОП-3 за темпами нарощування експорту до країн Європейського Союзу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua