Михайло Хміль привітав «міжнародників» Львівського національного університету із 25-річчям створення факультету
п’ятниця, 13 жовтня 2017, 18:40

Народний депутат фракції «Народний фронт», керівник Львівської обласної партійної організації Михайло Хміль привітав науково-дипломатичне товариство, студентів та викладачів факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка із 25-річчям створення.

Як повідомили у прес-службі Львівської обласної партійної організації, парламентарій зачитав привітання від Голови Верховної Ради Андрія Парубія та наголосив, що Львівська школа справді готує професійних фахівців-міжнародників, з яких, до речі, більше ста працює сьогодні на офіційних дипломатичних посадах.

Народний депутат також передав колективу факультету вітання від керівника депутатської фракції ПП «Народний фронт» Максима Бурбака.

«Сьогодні, як ніколи, наша держава потребує сильних та надзвичайно патріотичних дипломатів для відстоювання української незалежності та державності  на дипломатичному фронті. Дипломатів, які силою свого слова та вміння відстоюватимуть право України на захист від агресора, право на вільний і демократичний розвиток», - йдеться, зокрема, у вітанні народних депутатів від «Народного фронту».​

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua