Михайло Хміль: Розвиток мережі індустріальних парків – інструмент для економічного зростання держави (відео)
вівторок, 24 листопада 2015, 18:07

Ухвалення законопроекту щодо зняття регуляторних бар'єрів для розвитку мережі індустріальних парків (№2844) дасть Україні інструмент для економічного зростання.

Про це заявив співавтор законопроекту, представник фракції "Народний фронт" Михайло Хміль.

Він зазначив, що законопроект №2844 є "рамковим і дозволить створити в Україні мережу індустріальних парків".

"Створення індустріальних парків – це саме той шлях, яким пройшли країни Східної Європи і добилися значно кращих результатів. Тому прошу всіх шановних колег одноголосно підтримати цей законопроект", - зазначив він перед голосуванням.

Як зазначається у пояснювальній записці до законопроекту, його прийняття сприятиме активізації інвестиційної та інноваційної діяльності, стимулюванню промислового виробництва, створенню нових високотехнологічних виробництв та десятків тисяч високопродуктивних робочих місць, збільшенню обсягів та асортименту випуску експортоорієнтованої продукції та, як наслідок, підвищенню конкурентоспроможності економіки та добробуту громадян України.

Проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зняття регуляторних бар'єрів для розвитку мережі індустріальних парків в Україні (№2844) у другому читанні та в цілому підтримали 266 народних депутатів.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua