Михайло Хміль в рамках Економічного форуму ознайомився з роботою німецьких компаній
п’ятниця, 26 січня 2018, 13:01

Керівник Львівської обласної партійної організації партії "Народний фронт", секретар комітету ВР з питань промислової політики та підприємництва Михайло Хміль у рамках Українсько-Баварського Економічного форуму ознайомився з роботою німецьких підприємств, зокрема агенції із залучення інвестицій. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації.

24 січня у Мюнхені відбувся Економічний форум "Україна-Баварія 2018". Українська делегація зустрілася з керівництвом Баварського ландтагу, а також відвідала потужний завод BMW, дослідницький центр цієї компанії та Міжнародний виставковий центр у Мюнхені. Представники України також ознайомились із роботою «Invest in Bavaria» – агенцією сприяння бізнесу, яка залучає інвестиції у регіон.

За словами Михайла Хміля, на даних підприємствах створено тисячі робочих місць, а у Міжнародному виставковому центрі щороку експонуються близько 50-ти тематичних виставок, де задіяно 26 тисяч працівників.

"Німеччина, як і Баварія зокрема, для України були і є потужною платформою для набуття досвіду із залучення інвестицій, а також для налагодження прямих ділових партнерських відносин із однією з найсильніших та найбільш інноваційних економік світу", - зазначив Михайло Хміль.

Народний депутат також додав, що за попередніми домовленостями цього року планується візит баварської делегації в Україну, зокрема і на Львівщину.

За даними Мінекономрозвитку, за 9 місяців 2017 року розмір німецьких інвестицій в Україну зріс на $213 млн. Станом на 1 жовтня 2017 р. Німеччина інвестувала в економіку України $1,8 млрд, із яких $1,1 млрд – інвестиції в промисловість.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua