Микола Княжицький: Депутати Європарламенту високо оцінюють реформи в Україні (відео)
четвер, 20 вересня 2018, 16:59

Депутати Європейського парламенту високо оцінюють проведення реформ в Україні після Революції гідності.

Про це заявив співголова Парламентського комітету Асоціації Україна-ЄС, народний депутат фракції "Народний фронт" Микола Княжицький під час брифінгу за результатами Восьмого засідання ПКА

Микола Княжицький розповів, що спільне засідання відбувалося у Львові та Івано-Франківську. Обговорювалися питання оборони, техногенних та екологічних катастроф в Криму та на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, також  йшлося про необхідність поглиблення боротьби з корупцією та реформування органів місцевого самоврядування. Делегація провела зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування, бізнесу, студентами, представниками нацменшин.

"Наші європейські колеги високо оцінили прогрес України за останні роки після Революції гідності", - зазначив народний депутат.

У свою чергу, член Європейського парламенту, співголова ПКА Україна-ЄС Даріуш Росаті відзначив низку успіхів, яких досягла Україна в реалізації реформ.

"Я хотів би віддати належне українській владі за реформи органів місцевого самоврядування, децентралізації, охорони здоров’я, пенсійної системи та державного управління" - наголосив  Даріуш Росаті.

Водночас, за словами європарламентаря, потрібно ще докласти багато зусиль у "критично важливих сферах, які стосуються реалізації Угоди про Асоціацію України з ЄС".

Зокрема, він наголосив на необхідності виборчої реформи, поглибленні реформи судової гілки влади, реформувати митниці, податкової системи та боротьбі з корупцією.

"І хоча було досягнуто вже певного прогресу у цих сферах – ми розуміємо, що ще потрібно багато працювати аби досягнути конкретних результатів. Громадяни України мають відчути користь цих реформ", - наголосив член Європарламенту.

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua