Микола Княжицький: Ми маємо завершити повний цикл підтримки кінематографії, ухваливши необхідні закони (відео)
понеділок, 3 жовтня 2016, 14:51

Голова Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності, народний депутат фракції «Народний фронт» Микола Княжицький закликав голів профільних комітетів розглянути законопроекти про внесення змін до бюджетного, податкового та митного кодексів щодо державної підтримки кінематографії в Україні для того, щоб завершити повний цикл підтримки кінематографу.

Про це він заявив сьогодні під час засідання Погоджувальної ради.

Княжицький подякував народним депутатам за ухвалення системного законопроекту щодо державної підтримки кінематографу в Україні та зазначив, що цей закон також передбачає ухвалення деяких інших законопроектів, які мають пройти через інші комітети.

«У нас буває так, що питання культури регулюються бюджетним чи податковим комітетом. Хотів би, щоб ми про це не забували. Просив би податковий комітет розглянути зміни до Податкового кодексу (законопроект №3238) та до Митного кодексу (законопроект №3239)», - наголосив він.

Крім того, Микола Княжицький повідомив, що Комітет ВР з питань бюджету вже розглянув законопроект «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо державної підтримки кінематографії в Україні» №3240, у зв’язку з чим народний депутат звернувся до Голови Верховної Ради Андрія Парубія з проханням поставити цей законопроект на четвер, 6 жовтня, щоб «завершити повний цикл підтримки кінематографу».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua