Микола Княжицький: Ми засуджуємо як плюндрування польських могил у Львові, так і українських в Польщі (відео)
понеділок, 13 березня 2017, 15:02

Особи, які сплюндрували польські могили в Україні, а також ті, які плюндрували українські могили в Польщі, мають бути покарані та нести за це відповідальність. Верховна Рада України вже засудила знаки і фашистського, і комуністичного режимів.

Про це заявив голова Комітету ВР з питань культури і духовності, представник фракції «Народний фронт» Микола Княжицький під час засідання Погоджувальної ради.

«Кожен з нас тут засуджує це жахливе плюндрування польських могил, яке відбулося у Львові і біля Львова - так само, як ми засуджуємо жахливе плюндрування українських могил в Польщі.  І перші, і другі - ті, хто плюндрував ті могили - мають бути покарані!», - заявив він.

«Хочу запевнити всіх, що українці не мають до цього жодного відношення. Бо малювати свастику на польських могилах для українців так само образливо, оскільки ми засудили в нашому парламенті і фашистські, і комуністичні знаки тих режимів, які знищували український і польський народи. Тому, думаю, кожен з нас тут зараз засуджує ці акти», - наголосив голова Комітету ВР з питань культури і духовності.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua