Микола Княжицький закликав парламент підтримати кінематографію та обмежити використання медійної продукції держави-агресора
понеділок, 4 липня 2016, 13:14

Голова Комітету ВР з питань культури та духовності, представник фракції «Народний фронт» Микола Княжицький закликав народних депутатів проголосувати за низку важливих законопроектів щодо підтримки кінематографії, культури, а також щодо обмеження використання медійної продукції держави-агресора в Україні.

Про це він заявив у понеділок під час Погоджувальної Ради.

Так, він попросив підтримати законопроект № 3081д "Про державну підтримку кінематографії в Україні", розгляд якого запланований на вівторок, 5 липня.

"Дуже довго ми виношували і напрацьовували цей закон. Сподіваюсь, що його підтримають. Так само сподіваюсь на підтримку законопроекту № 4303 про обмеження використання медійної продукції держави-агресора, який спирається на величезний спротив проросійських сил в Україні», - сказав Княжицький.

Крім того, голова профільного комітету попросив включити до порядку денного сесії його законопроект № 4679 щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури.

"Цей законопроект складається з одного слова, але дозволить реалізувати той закон, який ми разом напрацьовували. Тому прошу звернути на це увагу", - зазначив він.

Так само Микола Княжицький зауважив на необхідності включити до порядку денного проект закону про внесення змін до Закону України "Про авторське право і суміжні права" щодо використання об'єктів авторського права в пародіях, попурі та карикатурах № 3586

"Цей законопроект весь час був у розкладі порядку денного (на минулих сесійних тижнях. – Ред.), але весь час до нього не доходила черга. Сподіваюсь, що ми зможемо розглянути цей законопроект", - резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua