Микола Княжицький закликав Президента підписати законопроект "Про державну підтримку кінематографії" (відео)
понеділок, 14 листопада 2016, 12:37

Голова Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності, представник фракції "Народний фронт" Микола Княжицький закликав Президента України підписати ухвалений раніше законопроект "Про державну підтримку кінематографії", якому опирається лобі, пов’язане з порушенням авторських прав.

Про це він заявив у понеділок під час засідання Погоджувальної ради.

"Хотів би ще раз звернутись до Президента, щоб він все ж таки підписав поданий 13 жовтня законопроект "Про державну підтримку кінематографії". Є дуже велике лобі, яке пов’язане з порушенням авторських прав і яке робить все, щоб цей закон не був підписаний", - наголосив він. 

Микола Княжицький також звернувся до голови Комітету з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної з проханням розглянути пов’язані з цим законопроектом закони, а саме: проект закону про внесення змін до Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" (щодо встановлення процедури продовження строку дії документа дозвільного характеру) №3228 та проект закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо державної підтримки кінематографії в Україні №3239.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua