Микола Величкович: Потрібно переймати західний досвід підзвітності і прозорості влади (фото, відео)
четвер, 22 березня 2018, 15:39

Комітет з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму спільно з Комітетом з питань європейської інтеграції організував лекцію американського політичного діяча Кріса Стейнігера на тему «Прозорість, відкритість, аудит та підзвітність в американському уряді».

Як заявив ініціатор акції, народний депутат фракції «Народний фронт» Микола Величкович, Кріс Стейнігер - це колишній сенатор штату Арканзас із 16-річним досвідом, працював у Департаменті доходів Арканзасу.

«Його публічні лекції присвячені тому, як відбувається організація підзвітності, прозорості уряду, аудит діяльності уряду тощо. Буде підніматися окреме питання про лобізм», - заявив Микола Величкович.

«Невипадкова сьогодні ця лекція, бо кілька місяців тому я у складі делегації з депутатів перебував у США. Ми ознайомилися з діяльністю Конгресу, Сенату, і коли сьогодні сюди приїхав сенатор - він ініціював таку лекцію для депутатів, для помічників, для інтернів, для секретаріатів комітетів. Цю ініціативу підтримав Комітет з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму та Комітет з питань європейської інтеграції», - заявив Микола Величкович.

За словами народного депутата, на основі закордонного досвіду наші парламентарі хочуть отримати досвід якісного аудиту державних органів влади.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua