Молодь має виховуватись на прикладах перемог та успіхів українців, - Микола Величкович
вівторок, 15 грудня 2015, 20:04

В Україні необхідно створити агентство з питань національно-патріотичного виховання молоді, яке буде координувати роботу різних міністерств у цих питаннях.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Величкович під час слухань на тему: "Формування патріотизму та національної свідомості дітей та молоді в сучасних умовах".

Він зазначив, що велику кількість питань щодо національно-патріотичного виховання молоді, які накопичувалися в нашій державі останні 24 роки, не може самостійно виконати жодне з міністерств, оскільки кожне з них займається своїм напрямком роботи.

"Це має бути центральний орган виконавчої влади, який зможе стати координатором між різними міністерствами. Тому що це не зможе зробити ні Міністерство оборони, у них є свої завдання, вони їх успішно виконують, ні Міністерство освіти, вони роблять ті завдання, які не можуть вирішувати інші міністерства, тощо", - заявив народний депутат. 

"Усі державні програми з національно-патріотичного виховання мають будуватися на прикладах перемог та успіхів українців. Ми маємо показувати, що українці – це успішні люди, що у нас є перемоги та здобутки. Бо будь-яка людина, яка їде в інші країни, спілкується там, вона хоче демонструвати позитивний досвід, успіхи свої та своєї країни. Саме це ми маємо враховувати під час формування програм з національно-патріотичного виховання молоді", - наголосив представник фракції "Народний фронт".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua