Можливі факти корупції в оборонній сфері мають бути негайно розслідувані, - Віталій Корчик (відео)
вівторок, 5 березня 2019, 13:34

Парламентська фракція "Народний фронт" звертається до всіх правоохоронних та антикорупційних органів з вимогою провести неупереджене та прозоре розслідування фактів корупції, висвітлені в журналістському матеріалі програми "Наші гроші".

Про це в ефірі телеканалу "Прямий" заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Віталій Корчик.

"Позиція "Народного фронту": ми хочемо негайного неупередженого розслідування тих фактів, про які було повідомлено у журналістському розслідуванні. Будь-які спекуляції на темі боєготовності української армії є неприпустимими і викликають великий резонанс у суспільстві та підривають бойовий дух не тільки наших військових, а й усього народу", - заявив народний депутат.

Він ще раз наголосив, що розслідуванням фактів корупції повинна зайнятись Тимчасова слідча комісія, яка була створена у Верховній Раді, і якій народні депутати делегували функції.

"Має бути проведена робота ТСК. Також на відкрите засідання в Раді мають зібратись і Генеральний прокурор, і Антикорупційний прокурор, директор НАБУ, представники "Укроборонпрому", голови профільних парламентських комітетів. За два тижні вони мають розповісти Верховній Раді, що там дійсно відбувалося. І винні мають бути покарані, але в рамках кримінального провадження, а не політичної боротьби", - підсумував представник "Народного фронту".

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua