МВФ і партнери України очікують виконання зобов’язань, а не політичної кризи, - Микола Княжицький (відео)
п’ятниця, 12 лютого 2016, 14:02

У разі нових виборів, їх проводитимуть за старою системою, яка дозволить пройти до Парламенту "регіоналам" і численним популістам.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Микола Княжицький під час круглого столу в Інституті імені Горшеніна.

"Якщо зараз будуть оголошені нові вибори, то очевидно, що їх будуть проводити по старому закону, по змішаній системі, і значну перемогу отримають ті сили, які в принципі отримали поразку після Майдану – це "Опозиційний блок", який зараз активно піариться, а також різні популістські сили тощо", - сказав Княжицький.

"Ми чудово розуміємо, що МВФ, інші міжнародні організації та партнери України, які домовлялися із цим Урядом, абсолютно логічно очікують, що всі зобов’язання будуть виконані. Якщо буде новий Уряд, не факт, що вони матимуть гарантії виконання цих зобов’язань, і зрозуміло, що це їх турбує", - додав народний депутат.

Микола Княжицький також наголосив, що робота Кабінету Міністрів – це спільна відповідальність коаліції, оскільки у Арсенія Яценюка в Уряді є всього 3 міністри, інші – це представники фракцій коаліції.

"Ми за чесний політичний процес. "Народний фронт" нікого не шантажує. Ми будемо дивитися, як цей процес відбувається, і бачимо в ньому серйозні загрози для держави Україна на цьому етапі", - резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua