МВФ припинить співпрацю з Україною у разі загострення політичної кризи, - Андрій Іванчук (відео)
середа, 10 лютого 2016, 21:02

Міжнародний валютний фонд незадоволений політичною ситуацією в Україні і у разі загострення політичної кризи може припинити фінансування.

Про це заявив Голова Комітету Верховної Ради з економічної політики, член фракції «Народний фронт» Андрій Іванчук, коментуючи в ефірі одного з телеканалів заяву Директора-розпорядника МВФ Крістін Лагард.

«Міжнародний валютний фонд не розуміє, якщо буде відправлений у відставку цей Уряд, з яким вони працюють рік, який повністю взяв не себе всі непопулярні рішення, підтримані Фондом», - додав Іванчук.

Він наголосив, що міжнародні партнери України також говорять про те, що не сподівалися, що за такий короткий проміжок часу Урядом буде зроблено так багато.

Іванчук наголосив, що у Верховні Раді не існує іншої конструкції коаліції, ніж «Європейська Україна».

«Якщо вона розвалиться, - а деякі хочуть, щоб вона розвалилася, щоб нам не вдалося далі продовжувати реформування країни, Уряд відправити у відставку, - це все потягне за собою політичну кризу, дострокові парламентські вибори. І невідомо, коли ситуація буде стабілізована», - підкреслив він. 

«МВФ дуже чітко розуміє, що якщо зараз політиканство переросте у справжню політичну кризу, то ні  про яку співпрацю не може бути й мови», - резюмував Андрій Іванчук.

 

   


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua