МВС і Мін’юст продемонстрували найбільше реформ, - Андрій Тетерук (відео)
середа, 22 липня 2015, 13:46

Найбільш реформаторськими міністерствами в Уряді є Міністерство внутрішніх справ та Міністерство юстиції.

Про це заявив Перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук під час форуму, що відбувся за сприяння «Реанімаційного пакету реформ».

«Оцінюючи ті реформи, які вже розпочаті, можна беззаперечно виділити Міністерство внутрішніх справ, яке демонструє конкретні результати у роботі Національної поліції, та Міністерство юстиції, яке відкриває центри надання юридичних послуг по всій Україні. Це свідчить про те, що час не був даремно витрачений», - наголосив Тетерук.

Крім того, підсумовуючи результати роботи другої сесії Верховної Ради VIII скликання, Андрій Тетерук зазначив, що своєю роботою фракція «Народний фронт» підтверджує, що є найбільш дисциплінованою у Парламенті, в тому числі і в питанні підтримки Уряду щодо втілення реформ.

Народний депутат запевнив, що усі члени фракції «Народний фронт» усвідомлюють той високий рівень довіри, який українські громадяни висловили партії на останніх парламентських виборах. 

«Надзвичайно велика відповідальність, яку несе і «Народний фронт», і Прем’єр-міністр, очолюючи цей надзвичайно складний Уряд, стимулюють нас робити якомога більше», - резюмував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua