На Черкащині Максиму Полякову присвоїли звання почесного громадянина селища
понеділок, 5 листопада 2018, 16:42

За вагомий внесок у розвиток селища Бабанка, що на Уманщині Черкаської області, сільський голова Михайло Байда рішенням селищної ради від 02.11.2018 року нагородив народного депутата фракції "Народний фронт" Максима Полякова званням "Почесного громадянина смт. Бабанка".

Про це повідомили у прес-службі Черкаської обласної партійної організації.

Максим Поляков подякував за нагороду і прозвітував про підсумки роботи, яку він зробив протягом останніх трьох років.

"Відкрито: сучасний стоматологічний кабінет в сільській амбулаторії, найсучасніший в Україні комп’ютерний клас, поліцейський відділок, який забезпечено службовим транспортом, забезпечено інвентарем лікарню та дитячий садок, встановлено камери відеоспостережень, проведено високошвидкісний інтернет. А на вихідних відбулось урочисте відкриття візитівки селища – вітряка "Млин". Такі млини інколи зустрічаються на Черкащині", – повідомив народний депутат.

Максим Поляков зазначив, що вважає своєю Батьківщиною не тільки місто Умань, де він народився і навчався, а й смт. Бабанка, де провів шкільні та студентські роки.

"Впевнений, що до кінця року ми втілимо в життя чимало інших проектів: закінчимо реконструкцію Будинку культури – внутрішнього та зовнішнього фасаду, паркової зони з найсучаснішим дитячим комплексом, збудуємо нову амбулаторію, проведемо роботи з очищення річки Ревуха, збудуємо дороги і тротуари, змонтуємо сучасну ілюмінацію та докладемо максимум зусиль для цілодобового освітлення селища, проведемо ремонтні роботи харчоблоку у дитячому садочку", – додав представник "Народного фронту".

Максим Поляков також висловив своїй команді подяку за те, що незважаючи ні на які перепони, вони завжди разом йдуть до поставлених цілей і, на його думку, показують найкращий результат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua