На цьому тижні парламент має вирішити три ключових питання, - Ігор Алексєєв (відео)
вівторок, 19 квітня 2016, 15:15

На поточному пленарному тижні парламент має вирішити три ключових питання: ухвалення закону, який дозволить розблокувати державні закупівлі в сфері оборони, призначити міністра охорони здоров’я та визначитися з кандидатом на посаду Генерального прокурора.

Про це повідомив народний депутат фракції «Народний фронт» Ігор Алексєєв в ефірі телеканалу «112 Україна», у вівторок, 19 квітня.

«Вчора під час засідання фракції ми обговорювали ключові питання, які необхідно вирішити якнайшвидше. Одне з них – це проведення процедури державних закупівель у сфері оборони, бо зараз вони фактично є заблокованими, ми використовуємо запаси, призначені на осінньо-зимовий період. Тому ми маємо ухвалити законопроект, який дозволить розблокувати державні закупівлі в сфері оборони», - зазначив він.

«Також протягом поточного пленарного тижня ви маємо доукомплектувати уряд – я маю на увазі вакансію міністра охорони здоров’я», - повідомив Ігор Алексєєв.

«І на цьому тижні ми маємо вирішити питання визначення кандидатури на посаду Генерального прокурора України», - резюмував представник «Народного фронту».

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua