На Донеччині представники "Народного фронту" відзначили століття Соборності України
вівторок, 22 січня 2019, 15:07

В Лимані, що на Донеччині, активісти "Народного фронту" відвідали урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України та привітали мешканців міста зі святом.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації.

В урочистостях взяли участь представники "Народного фронту", депутати міської ради, учасники Революції Гідності, Антитерористичної операції/Операції об’єднаних сил, рідні та близькі загиблих в зоні АТО та мешканці громади. У місті відбулися  майстер-класи з виготовлення національної символіки, виставка майстринь-вишивальниць, фотовиставка конкурсу "Донеччина у фокусі змін". Діти Лиманщини подарували літературно – музичний концерт "Соборна духом Україна".

"Вітаю всіх з Днем Соборності України, з днем ​​єднання українських земель! Від душі бажаю завжди любити свою країну, пишатися своєю історією і своїм народом. Нехай в кожній родині панує мир і спокій, любов і взаєморозуміння. Ми віримо в наше світле майбутнє і будемо сприяти розвитку і процвітанню нашої країни", – привітав жителів міста Віктор Буслов, голова Лиманської партійної організації НФ.

По закінченню урочистостей на майдані навпроти адмінбудівлі міської ради відбулося покладання квітів до меморіальних дошок загиблим під час бойових дій воїнам АТО та мирним жителям.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua