На Харківщині представники «Народного фронту» привітали військовослужбовців з професійним святом (фото)
четвер, 7 грудня 2017, 13:48

На Харківщині активісти «Народного фронту» провели низку заходів у районах та містах області з нагоди Дня Збройних Сил України.

Як повідомила у прес-службі обласної партійної організації, у Лозівському районі активісти завітали  до військовослужбовців в/ч А-3010 Повітряних сил ЗСУ – Окрема радіолокаційна рота «Лозова», що розташована в селі Катеринівка.

Партійці поздоровили військовослужбовців та подарували їм малюнки та обереги, виготовлені руками малечі Лозівщини, після чого для присутніх лунали пісні у виконанні працівників районного будинку культури.

«Саме дитяча творчість торкнулася душ і сердець воїнів, і це не дивно, тому що близько 20 їх побратимів тиждень тому повернулися із зони проведення АТО на Сході, де виконували протягом року свій службовий обов'язок, де і дотепер знаходяться у бойовому відрядженні певна кількість їх товаришів по службі, залишивши вдома свої родини», – поділилися враженнями в Лозівському «Народному фронті».

У Чугуївському районі партійні активісти цьогоріч зосередилися на привітанні родин військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО. Так, голова Чугуївської міської організації «Народного фронту» Юрій Борсук та активісти відвідали Ірину Калиновську, чоловік якої зараз боронить кордон України на Сході. «Народнофронтовці» щиро привітали жінку зі святом, наголосивши, що сім’я для наших бійців – надійний тил, що допомагає під час будь-яких випробувань», – зазначили в Чугуївському «Народному фронті».


Маленьким донечкам бійця активісти передали подарунки від народного депутата України Ірини Єфремової і щирі побажання здоров’я, щастя та родинного тепла.  

Зустрічі з військовими, які повернулися із зони проведення АТО, привітання захисників України пройшли у Дворічанській, Валківській, Близнюківській та інших райпарторганізаціях «Народного фронту». В свою чергу, активісти Харківської міської організації передали через відомого волонтера Анжелу Денисенко бійцям на передову солодощі, фрукти, вітаміни, теплі речі та побутову хімію.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua