На Херсонщині представники "Народного фронту" проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу
четвер, 22 листопада 2018, 10:30

Активісти та представники політичної партії "Народний фронт" на Херсонщині проводять масштабну агітаційну роботу: вуличні намети з партійною символікою "Народний фронт" можна побачити і у Голій Пристані.

Як повідомили в прес-службі Херсонської обласної партійної організації, представники команди "Народного фронту" інформують жителів Голої Пристані про діяльність партії за період 2014-2018 років, ознайомлюють місцеве населення з останніми політичними новинами та відповідають на питання, які хвилюють громадян.

Одним з важливих питань було підняття цін на газ для населення. Агітатори нагадали, що до 2014 року Україну кожної зими шантажували відключенням російського газу, і саме через "Газпром" наша країна була залежною від Кремля та "розплатилася" Кримом і окупацією Донбасу. Саме Арсеній Яценюк ще навесні 2014 року ініціював судові позови до "Газпрому", які Україна виграла в Стокгольмському арбітражі. Якби не ця перемога - ми були б змушені заплатити росіянам 60 мільярдів доларів.

"Завдяки тому, що в Україні був газ власного видобутку, Яценюк зміг взимку 2014 і 2015 років надати людям соціальну норму газу – 1200 кубометрів на зимовий період. Соціальна норма коштувала удвічі менше", – зазначив представник "Народного фронту" під час спілкування з громадянами.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua