На Хмельниччині стартувала інформаційна кампанія Політичної партії "Народний фронт"
субота, 17 листопада 2018, 12:59

У кожному районному центрі Хмельницької області активісти "Народного фронту" вийшли до людей на вулиці міст, аби поспілкуватися з жителями, розповісти про основні надбання команди НФ, роз’яснити ключові напрямки розвитку.

 Про це повідомили у прес-службі Хмельницької обласної організації партії.

"До людей потрібно донести, точніше – їм нагадати, скільки важливих змін для країни було впроваджено саме Арсенієм Яценюком та його командою" – наголосив народний депутат фракції "Народний фронт", голова Хмельницької обласної партійної організації Олександр Ксенжук.

"Не варто забувати, в якому стані Яценюк прийняв державу: розграбовану країну, під час окупації Криму й збройної агресії. На рахунку в Держказначействі було 108 тисяч гривень. Це по ¼ копійки на українця. Попри війну, уряд Яценюка стабілізував економічну ситуацію, втримав країну від колапсу. Транспорт не зупинявся. Пенсії і зарплати виплачувалися вчасно, не припинялося постачання тепла і світла в наші оселі, лікарні, школи", – нагадав народний депутат.

За його словами, уряд Яценюка не лише не допустив дефолту, а й зумів скоротити зовнішній борг України на 6,5 мільярдів доларів.

"Саме Яценюк арештував 1,5 мільярда доларів Януковича, які потім конфіскували до бюджету України. І це тільки невеликий перелік здобутків", – зазначив представник "Народного фронту".

Він заявив, що активісти партії готові розповісти небайдужим громадянам про всі напрацювання "Народного фронту", а їх – чимало. "Та найголовніше – дізнатися у кожного громадянина про його проблеми", – наголосив Олександр Ксенжук.

"Аби зрозуміти, чим допомогти, де сьогодні потрібно акумулювати найбільший потенційний ресурс, ми маємо систематизувати ті ключові питання, які турбують наших громадян. Саме для цього ми "йдемо в народ". У наших інформаційних наметах працюють активісти, які готові вислухати кожного, дати відповіді на ключові питання", – уточнив голова Хмельницької обласної організації "Народного фронту".

За інформацією прес-служби, за підсумками перших днів інформаційної кампанії сотні мешканців міст Хмельниччини звернулися до інформаційних наметів. Люди, здебільшого, скаржаться на низькі пенсії, високі комунальні тарифи, високу вартість на проїзд у транспорті, незадовільний стан доріг, високий податковий тиск на підприємців малого та середнього бізнесу, безробіття, низький рівень життя.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua