На Київщині активісти "Народного фронту" зустрічали військових 72-ї бригади (фото)
п’ятниця, 25 січня 2019, 17:16

Другий потяг з військовослужбовцями 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців прибув до Білої Церкви, в пункт постійної дислокації. Разом з рідними, друзями та волонтерами на пероні залізничного вокзалу захисників зустрічали й активісти "Народного фронту" Київщини.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

"Сьогодні ще один потяг із військовими славетної 72-ї бригади прибув до рідного міста. Пишаємося хлопцями та щиро вдячні їм за звитягу і хоробрість, за те, що маємо можливість жити, навчатися та працювати в мирі і безпеці", – підкреслив народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі.

Водночас парламентарій наголосив, що 72-та бригада – це гордість не лише Білої Церкви та Київщини, а й усієї України. Він нагадав, що Чорні Запорожці захищали Україну в найгарячіших точках Донбасу, пройшли крізь пекло Авдіївки, Ізвариного та Донецького аеропорту.

Із виконання бойового завдання на місце постійної дислокації вже повернулися кілька сотень бійців бригади. Наступний потяг з військовослужбовцями в Білій Церкві очікують завтра, 26 січня.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua