На Київщині "Народний фронт" привітав медиків з професійним святом
п’ятниця, 15 червня 2018, 17:42

Представники "Народного фронту" Київщини привітали лікарів та молодший медичний персонал лікувальних закладів Білоцерківщини з професійним святом – Днем медичного працівника.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Вітаючи медичну спільноту регіону зі святом, народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі наголосив, що "професія медика є однією з найважливіших, адже покликана стояти на сторожі людського життя".

"Ваші заслуги перед громадою, суспільством, державою, без перебільшення, неоціненні. Бо що може бути важливішим за здоров’я та життя людини", – наголосив, звертаючись до присутніх, народний депутат.

Він висловив слова вдячності всім, хто обрав медицину справою свого життя, а також побажав невичерпних життєвих сил та вагомих здобутків на професійній ниві.

"Нехай і надалі ваші наполеглива праця, чуйність та добро дарують пацієнтам радість і віру в життя та повертаються до вас сторицею", – зазначив Хвича Мепарішвілі.

З нагоди професійного свята низку медичних працівників Білоцерківщини було нагороджено грамотами та грошовими винагородами. Доповненням до вітань і подарунків стали творчі виступи артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П. К. Саксаганського. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua