На Київщині партійці НФ взяли участь у заходах з нагоди Дня Соборності (фото)
вівторок, 22 січня 2019, 17:41

Активісти "Народного фронту" Київщини взяли участь у заходах з нагоди 100-річчя Соборності України, що відбулися в місті Біла Церква.

Вшанувати память борців за свободу, незалежність та соборність України на площі біля міської ради зібралися представники місцевої влади, духовенства, молодь, громадськість. 

"День Соборності України засвідчує єдність нашого народу, неподільність України. Після анексії Криму, коли триває війна на Донбасі - незалежність та соборність для кожного з нас набувають особливого значення. Нині ми як ніколи усвідомлюємо: сила нації у її єдності. Саме у єднанні наш народ непереборний, соборна нація є сильною і успішною, а головне - має світле майбутнє", - наголосив під час виступу народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі.

Після урочистої частини учасники заходу поклали квіти до памятника Т. Г. Шевченку та, сформувавши "Ланцюг єднання", пройшли до портретів Героїв Небесної Сотні. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять борців за незалежність України, усіх героїв, які загинули захищаючи територіальну цілісність та недоторканність нашої держави.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua