На Київщині представники "Народного фронту" привітали діток з Днем Святого Миколая (фото)
четвер, 20 грудня 2018, 13:15

До Дня Святого Миколая представники "Народного фронту" Київщини привітали дітлахів Білоцерківського реабілітаційного центру для дітей з інвалідністю "Шанс" зі святом та подарували їм солодощі.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

"Напередодні Різдва і Нового року трапляються дива. Тож ми раді подарувати діткам маленьке свято. Сподіваємося, наші  "миколайчики" додадуть малечі позитивних емоцій та радості", – наголосила партійна активістка Віра Гонтаренко.

Також цього святкового дня народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі взяв участь у відкритті резиденції Святого Миколая та новорічної ялинки. З цього дійства в місті Біла Церква розпочинається низка святкових заходів під назвою "Казкове Різдво", які триватимуть з 19 грудня до 14 січня.

Парламентарій привітав дітей і їхніх батьків зі святом, побажав їм щедрих подарунків від Святого Миколая та успіхів протягом наступного року.

"Нехай світле свято Миколая надихає на добрі справи, дарує міцне здоров’я і радість. Бажаю всім добра і благополуччя, а нашій рідній Україні – миру та процвітання", – наголосив Хвича Мепарішвілі.

 

В рамках проведення дійства "Казкове Різдво" у Білій Церкві на містян та гостей чекає безліч розваг, концертні програми, новорічні фотозони та багато іншого, що неодмінно зробить новорічне свято незабутім.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua