На Київщині представники «Народного фронту» вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні
вівторок, 8 травня 2018, 18:08

Активісти «Народного фронту» Київщини взяли участь у заходах з нагоди Дня пам’яті та примирення, які відбулися в місті Біла Церква. Мітинг-реквієм та покладання квітів було проведено біля Вічного Вогню у парку Слави та пам’ятного знаку  «Танк-Т-34»

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації.

Звертаючись до присутніх, народний депутат фракції «Народний фронт» Хвича Мепарішвілі наголосив, що Друга світова війна була найстрашнішим лихоліттям за всю історію людства та закликав молоде покоління пам’ятати свою історію і подвиг тих, хто захистив світ від нацизму.

«З глибокою шаною та вдячністю ми згадуємо мільйони мужніх і незламних захисників Вітчизни, які пройшли крізь пекло боїв, вистояли та перемогли в найстрашнішій війні проти людства. На жаль, сьогодні ми знову змушені зі зброєю в руках захищати незалежність і свободу України. Вірю, що ми вистоїмо в цьому двобої. Україна обовязково переможе», – підкреслив на мітингу парламентарій.

Присутні вшанували память загиблих у війнах хвилиною мовчання та поклали квіти до солдатських могил і Вічного Вогню. У заходах взяли участь ветерани, учасники АТО, представники влади, громадськість та духовенство міста.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua