На Київщині в рамках "митного експерименту" триває ремонт доріг (фото)
понеділок, 5 листопада 2018, 13:06

За рахунок коштів "митного експерименту", який у 2015 році було впроваджено Урядом Арсенія Яценюка, розпочато ремонтні роботи дороги, що сполучає магістраль Київ Одеса та місто Біла Церква. На ремонт виділено близько 28 млн грн.

Хід виконання робіт проінспектував народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі, повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації "НФ".

"Аби ця ділянка дороги була включена до переліку об’єктів, щодо яких здійснюється реалізація заходів з розвитку автомобільних доріг в рамках "митного експерименту", було докладено чимало зусиль. Проводилися численні наради, відбувалося узгодження карти організації дорожнього руху з Білоцерківською міською радою та Службою автомобільних доріг у Київській області. І ось, нарешті, ця складна і тривала робота увінчалася успіхом", – зазначив народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі.

Наразі вже облаштовано нижній шар асфальту, наступний крок – укладка верхнього шару, благоустрій узбіч та нанесення розмітки. Ремонт дороги, за словами парламентарія, планують завершити до кінця листопада.

"Тепер можна  переходити до вирішення іншого нагального питання – ремонту доріг Біла Церква – Узин та Біла Церква – Фурси, які перебувають у жахливому стані. Зараз щодо цих трас Служба автомобільних доріг у Київській області завершує розробку проектної документації", – повідомив представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua