На Київщині за сприяння представника "Народного фронту" відбувся конкурс юних ерудитів
вівторок, 5 червня 2018, 16:54

У місті Біла Церква відбувся фінал індивідуального заочного конкурсу юних ерудитів, який проводився за підтримки народного депутата фракції "Народний фронт" Хвичі Мепарішвілі.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації.

Інтелектуальні перегони, які тривали з середини листопада минулого року, налічували на старті 65 учасників – представників учнівської та студентської молоді міста. Проте до фіналу дійшли лише 20 юних ерудитів. Щотижня на сторінках місцевої газети для учасників конкурсу друкувалося по п’ять запитань загально-пізнавального характеру, на які необхідно було надати відповіді. Загалом юним інтелектуалам довелося відповісти на понад 100 запитань.

"Приємно, що на Київщині багато талановитих і розумних дітей. Усі учасники конкурсу – це вже переможці, тому що ці хлопці та дівчата виявили бажання інтелектуально розвиватися і працювати над собою без вказівки дорослих. Це свідчить про наявність сильного характеру. Тому завжди приємно підтримувати такі конкурси для талановитої молоді, адже вона, не побоюся бути банальним, - наше майбутнє, перспектива для України бути сильною і незалежною державою", – наголосив Хвича Мепарішвілі.

Враховуючи безкомпромісну боротьбу за перемогу, було визначено для нагородження одне перше, два других і три третіх місця. Усі переможці та призери конкурсу отримали подарунки від представника "Народного фронту". 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua