На Київщині за сприяння представника «Народного фронту» відбувся Польський фестиваль народної творчості
середа, 2 травня 2018, 16:25

У місті Біла Церква, що на Київщині, відбувся Польський фестиваль народної творчості «Музичні зустрічі ім. Ельжбети Чацької», присвячений 100-річчю незалежності Польщі. Захід проведено за підтримки народного депутата фракції «Народний фронт» Хвичі Мепарішвілі.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації. 

На гостей дійства чекали виступи музичних і танцювальних колективів польської діаспори Київщини, товариства поляків Білоцерківщини, а також симфонічного оркестру Київського обласного музично-драматичного театру ім. П. К. Саксаганського.

«Україна та Польща мають чимало спільних сторінок у своїй історії. Дуже важливо, щоб наші народи об’єднувалися на основі своїх кращих національних традицій та історичних досягнень. Водночас нинішній захід – це свідчення того, що на Київщині створюються всі умови для гармонійного культурного розвитку та функціонування польської діаспори», – зазначив Хвича Мепарішвілі.

Парламентарій висловив сподівання, що Польський фестиваль народної творчості стане на Київщині традиційним і щороку збиратиме все більше відвідувачів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua