На Львівщині депутати «Народного фронту» допомогли закупити для школи сучасні комп’ютери та інтерактивну дошку
вівторок, 5 грудня 2017, 17:33

Народні депутати фракції «Народний фронт» Михайло Бондар та Михайло Хміль посприяли виділенню з Державного бюджету коштів на закупівлю комп’ютерів та інтерактивної дошки для Радехівської спеціалізованої середньої школи з поглибленим вивченням іноземної мови.

Як повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації «Народного фронту», фінансування в сумі понад 2 млн грн було здійснено в рамках субвенції на соціально-економічний розвиток на низку об’єктів Радехівського району Львівщини.

У школу вже доставлено 10 потужних комп’ютерів. Зараз триває процес закупівлі столів для комп’ютерів та спеціального обладнання для коректної роботи комп’ютерної мережі.

Учитель інформатики Ольга Сологуб подякувала народним депутатам «Народного фронту» та керівнику Радехівської районної партійної організації Тетяні Садовській за те, що допомогли здійснити її учительську та учнівську мрію.

«Ми вдячні народним депутатам за те, що пролобіювали на рівні Кабінету Міністрів України додаткову суму для закупівлі комп’ютерної техніки для класу в нашій школі. «Тому, як то кажуть, «немає нічого неможливого»! Тепер я вболіваю, щоби нова інтерактивна панель з річною підпискою програми mozaBook використовувалась не лише для уроків інформатики, а й для інших предметів. Дуже хочеться, щоби 3D-візуалізація важливих тем зацікавила учнів до пізнання навколишнього світу», – зазначила Тетяна Садовська.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua