На Львівщині представник "Народного фронту" разом із талановитою молоддю виступив на підтримку особливих дітей
вівторок, 26 вересня 2017, 16:10

Представник Старосамбірської районної організації ПП "Народний фронт" (Львівська область), керівник гурту "Веселі лози" Володимир Курчик, разом із талановитими співаками Лілією Юрків та Андрієм Григорським, організовує благодійні концерти на підтримку дітей та молоді з особливими потребами. Цього тижня концерт відбувся у селі Топільниця Старосамбірського району.

Як повідомили у прес-службі Львівської обласної партійної організації, зібрані кошти скеровуються на підтримку Центру реабілітації дітей і молоді з особливими потребами "Надія Є" у с. Долина Івано-Франківської області.

Володимир Курчик з радістю допомагає молодим людям в організації заходів і каже, що для допомоги молоді з вадами потрібно об’єднувати сили.

"Я, як художній керівник Стрілківського Народного дому почав допомагати молодим людям в організації концертів. Ми провели їх уже у низці сіл нашого району, у Стрілках, Старому Самборі, Великій Лінині, Хирові, Страшевичах, Тершеві та Топільниці і не плануємо зупинятись", - повідомив Володимир Курчик.

За його словами, аби підтримати молодь, на концертах звучать пісні про любов, батьків, про найсильніші почуття, які змушують людей плакати.

"Ми повинні допомагати молоді з особливими потребами, як тільки можемо", - підкреслив представник "Народного фронту".

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua