На Миколаївщині фактично зірвано освітню реформу, – Тарас Кремінь
середа, 29 травня 2019, 14:38

Через неефективне використання освітньої субвенції в Миколаївській області фактично зірвано освітню реформу.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член  Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Тарас Кремінь, виступаючи з парламентської трибуни.

Під час обговорення звіту Рахункової палати за 2018 рік, народний депутат зосередив увагу Верховної Ради на хронічних проблемах ефективності використання бюджетних коштів на Миколаївщині.

"Де кошти освітньої субвенції Миколаївщини?" – запитав він.

Парламентарій також повідомив про такі проблеми області, як багаторічна відсутність доріг національного значення Н-11, Н-14, "золоті" проекти на кшталт сумнівного Баштанського плавбасейну замість відбудови зруйнованої Новобузької загальноосвітньої школи, мільярдні податки військових Миколаївщини та відсутність житла як для них, та і членів їх родин.

За його словами, державні субвенції якимось чином опиняються на казначейських рахунках банків, а протягом останніх кількох років на території області не зведено жодної нової школи чи лікарні.

"Сподіваюсь, що кожній із цих та інших проблем, щодо яких я направив депутатські звернення, не залишаться поза увагою як Рахункової палати, так і правоохоронних органів", – підсумував Тарас Кремінь.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua