На Миколаївщині вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій та в українсько-російській війні (фоторепортаж)
вівторок, 8 травня 2018, 16:51

В День пам’яті та примирення жителі с. Мішково-Погорілове Миколаївської області вшанували воїнів, загиблих у роки Другої світової та полеглих героїв сучасної російсько-української війни.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Разом з очільниками Мішково-Погорілівської громади, сільчанами та старшокласниками місцевої загальноосвітньої школи пам’ять усіх загиблих за Волю і Незалежність Батьківщини вшанували народний депутат фракції «Народний фронт» Вадим Підберезняк та активісти обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, учасники заходу поклали квіти до меморіалу та висадили «Алею миру» у сквері неподалік пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-33 рр. Відтепер тут зростатимуть двадцять блакитних ялин: нагадуванням про трагічні події в історії України та символом її відродження і становлення як незалежної європейської держави.

«Пам’ять. Ось те, що дає можливість нації зберегти у віках імена героїв, які не пошкодували життя, щоби їхні нащадки жили у вільній та незалежній державі. І ми повинні свято берегти пам’ять про них, передаючи її прийдешнім поколінням. Пам’ять про воїнів, які пожертвували собою в боротьбі з нацизмом у роки Другої світової війни. Пам’ять про воїнів, які кладуть свої життя на вівтар перемоги у війні сучасній - з російськими окупантами та їхніми посіпаками», – заявив Вадим Підберезняк.

 

«Дуже важливо і значимо, що сьогодні тут з нами юні українці – одинадцятикласники місцевої школи. Адже саме вони берегтимуть надалі цю пам’ять та творитимуть новітню історію України, і я вірю, що вона буде щасливою. Ці юнаки та дівчата мислять по-сучасному, усвідомлюють себе українцями, патріотами. І саме завдяки їм Україна обовֹ’язково стане квітучою та сильною державою», – зазначив представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua