На поточній сесії «Народний фронт» добиватиметься підвищення обороноздатності держави, – Ігор Алексєєв (відео)
субота, 10 вересня 2016, 10:18

Настрої та плани фракції «Народний фронт» як на попередній, так і на новій сесії залишаються незмінними: «Народний фронт» як політична сила, яка послідовно відстоює ідеї підвищення обороноздатності та інформаційної безпеки, буде впроваджувати їх у життя на поточній сесії.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ігор Алексєєв у ефірі «5 каналу» в п’ятницю, 9 вересня.

«Ці питання абсолютно не знімаються, тому що, не зважаючи на умовне затишшя на Сході, питання військової агресії з боку Росії лишається актуальним для порядку денного. Зміцнення обороноздатності, збільшення фінансування оборонного замовлення, яке зараз є недофінансованим – надзвичайно актуальні питання», – наголосив представник «Народного фронту».

За його словами, іншого способу збільшити фінансування витрат на оборону, аніж ухвалення закону про спецконфіскацію, не існує. Депутат нагадав, що ухвалення цього документу дозволить залучити понад 50 млрд грн. 

«Законопроекти й зміни до них, які вносились, є абсолютно ефективними. Я знаю, що існує напрацювання закону про цивільну спецконфіскацію, який є досить дискусійним, але головне – це те, що ми почули з вуст Президента: ухвалення закону про спецконфіскацію є необхідним. Будемо сподіватися, що парламент все ж займе державницьку позицію і проголосує за цей закон», – підсумував Ігор Алексєєв. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua