На Прикарпатті за підтримки Володимира Шкварилюка відбулися богатирські ігри (фото)
вівторок, 5 червня 2018, 11:58

Минулої неділі у місті Тлумач Івано-Франківської області відбулися богатирські ігри, приурочені Дню захисту дітей та організовані завдяки фінансовій підтримці народного депутата фракції "Народний фронт" Володимира Шкварилюка.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Центр Тлумацької об’єднаної територіальної громади став місцем, де зосередилася мужність і сильний дух - такої кількості глядачів давно не мало тут жодне дійство. Не дивно, адже і мета його благородна – на ділі показати дітям, молоді, та й старшому поколінню, що займатися спортом ніколи не рано і не пізно, що справжні чоловіки виростають із хлопчаків, котрі змалку знають дорогу до спортзалу.

 

Численна публіка вітала на тлумацькій землі разом із девятьма учасниками-стронгменами Прикарпаття знаного українського богатиря Назара Павліва, який був головою журі змагань, а також – директора Департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України Романа Вірастюка та народного артиста України Ярослава Боруту.

У вітальному слові до присутніх Роман Вірастюк зазначив, що популяризація здорового способу життя та занять фізичною культурою серед дітей та молоді – чи не найголовніше завдання усіх свідомих дорослих українців, якщо ми хочемо мати здорове і міцне духом майбутнє покоління. Відомий спортсмен також пообіцяв сприяти оснащенню спортивної зали у Тлумачі, правда, за однієї умови – якщо її відвідуватиме все більше школярів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua