На Прикарпатті за сприяння депутатів "Народного фронту" відбувся дитячий турнір з міні-футболу (фото)
середа, 6 червня 2018, 14:27

У Тлумацькому районі Івано-Франківської області за сприяння депутатів "Народного фронту" відбулися футбольні змагання серед учнів 6-9 класів, приурочені Дню захисту дітей.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Загалом у турнірі, який складався із трьох турів, взяли участь 32 команди, а це більше 300 школярів. Остаточні матчі відбулися минулого тижня на новому спортмайданчику зі штучним покриттям у селі Палагичі. У результаті фінальних змагань переможцем турніру стала команда Підвербцівського навчально-виховного комплексу, друге місце завоювали школярі Делівського ліцею, третє посіли спортсмени Нижнівського навчально-виховного комплексу.

Депутат міської ради Тлумацької ОТГ від партії "Народний фронт"  Любомир Шкунда вручив учасникам чотирьох команд-фіналістів заслужені медалі, кубки, комплекти м’ячів, а переможцю ще й футбольну форму. Він зазначив, що заняття спортом – це кращий спосіб проведення дозвілля для підлітків, тому саме з учасників шкільного турніру варто брати приклад не тільки їхнім ровесникам, а й дорослим.

Усі матчі шкільного турніру з міні-футболу, який, до слова, стане традиційним, відбувалися на спортивних майданчиках зі штучним покриттям, що були недавно споруджені у населених пунктах Тлумаччини за сприяння народного депутата фракції "Народний фронт" Володимира Шкварилюка.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua