На розвиток кропивницького аеропорту з держбюджету направлять 35 млн грн (фото)
вівторок, 5 березня 2019, 17:21

Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Горбунов під час прес-конференції заявив, що на розвиток кропивницького аеропорту з Держбюджету направлять 35 млн грн.

 

Як повідомили у прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації, цьогоріч з Державного бюджету на Льотну академію НАУ буде спрямовано кілька траншів фінансування.

Їх буде використано на відновлення світло-сигнальної системи злітно-посадкової смуги, огорожі летовища та закупівлю необхідних літаків і тренажерів для підготовки пілотів Кіровоградської льотної академії НАУ. Виконання цих умов дозволить отримати летовищу статус міжнародного і створить нові можливості для розвитку Кропивницького у багатьох напрямках.

Це дуже необхідний крок, оскільки Державіаслужбою неодноразово було проведено перевірки та надано приписи, які передбачають, що в разі невиправлення цієї ситуації Державіаслужба може закрити польоти з кропивницького аеропорту. За інших обставин, три сотні іноземних студентів не зможуть отримувати сертифікати пілотів, а це вже може мати негативні наслідки навіть міжнародний скандал. Не менш важливим є те, що аеропорт "Кропивницький" є базовим для міжнародної авіакоманії УРГА, керівництво якої звернулося до Олександра Горбунова з проханням посприяти у вирішенні даного питання.

Як відомо, УРГА працює за контрактами ООН і здійснює перевезення вантажів в найгарячіші точки світу, зазначили у прес-службі Олександра Горбунова. Реалізація згаданих інвестиційних проектів розпочнеться вже цього року.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua